kind-kijkt-sip-portret-zuid-afrika-au-pair

Een oppas mee op reis

Even wat tijd voor jezelf tijdens je vakantie

Je hebt heel het jaar hard gewerkt en dan is het eindelijk zover: de vakantie staat voor de deur! Wie verlangt er niet naar wat quality-time op vakantie? Hoe lief je kroost ook is, soms heb je gewoon wat tijd voor jezelf en voor elkaar nodig en wil je even geen omkijken hebben naar de kinderen. Zeker wanneer ze nog klein zijn en alle aandacht opeisen. Je komt pas echt tot rust wanneer je he-le-maal nergens rekening mee hoeft te houden en de belangrijkste vraag van de dag ‘Wat gaan we vandaag eten?’ wordt.

Wanneer er kinderen in mijn buurt zijn gaat mijn aandacht altijd eerst uit naar hen. Waar ter wereld ik ook ben. Ik heb inmiddels twintig jaar ervaring met kinderen in alle leeftijden. Daarnaast ben ik zes weken zomer au pair geweest bij een Engels gezin en negen weken bij een Italiaans gezin.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Hoe gaan we dit regelen?

Elk gezin heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren wanneer zij op vakantie gaat. Dat maakt het lastig om er een vast prijskaartje aan te hangen. Daar zullen we dus over in gesprek moeten gaan.

Oppas aan huis

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je een keer samen een romantisch weekendje weg wilt of dat je een zakenreis hebt, waarbij het wenselijk is dat het leven van de kinderen in Nederland gewoon doorgaat. Opa’s en oma’s en de vaste oppas kunnen niet? In dat geval kan ik bij jullie thuis komen voor deze periode.

In alle gevallen geldt uiteraard eerst een uitgebreide kennismaking.

Wat maakt mij zo’n leuke oppas?

+ Liefde voor kinderen
+ Enthousiasme & veel lachen
+ Twintig jaar ervaring met kids in alle leeftijden
+ Flexibiliteit
+ Initiatiefrijk
+ Huishoudelijke taken geen probleem
+ Er zorg voor dragen dat het (vakantie)huis aan het eind van de dag weer op orde is
+ In het bezit van rijbewijs B

++ Ik kan ook nog eens mooie foto’s maken!
++ Ervaring met kinderen met down-syndroom