Een oppas mee op vakantie?” Gewoon doen!

“Een vakantieoppas is toch alleen voor decadente mensen?” Welnee!

Je hebt heel het jaar hard gewerkt en dan is het eindelijk zover: de vakantie staat voor de deur! Wie verlangt er niet naar wat quality-time op vakantie? Ontspannen, uitrusten, genieten van het leven.

Hoe lief je je kinderen ook vindt, soms heb je gewoon wat tijd voor jezelf en voor elkaar nodig. Even geen omkijken hebben naar de kinderen. Zeker wanneer ze nog klein zijn en alle aandacht opeisen. Je komt pas echt tot rust wanneer je he-le-maal nergens rekening mee hoeft te houden en de belangrijkste (en enige) vraag van de dag wordt: ‘Wat gaan we vandaag eten?’

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een nanny, ook wel vakantieoppas, mee te nemen op vakantie. Iemand die op de kinderen past wanneer ze liggen te slapen, zodat jullie lekker met z’n tweeën uit eten kunnen. Of die met de kids bij het zwembad ligt en spelletjes doet terwijl jullie een dagje aan het toeren zijn op het eiland langs de mooiste strandjes. Tijd voor jezelf en elkaar, afgewisseld met gezelligheid en quality-time met de kinderen. Echt vakantie!

Een jong gezin met een zoontje dat poseert in een rood tulpenveld in de lente. De foto is genomen door hun vakantieoppas.

Vakantieoppas

“Een vakantieoppas, dat is toch raar?” Helemaal niet!

Er zijn (helaas) ook vooroordelen over het meenemen van een vakantieoppas. Zeker in Nederland. Als je het mij vraagt is het een kwestie van tijd voor dit standaard wordt. In de USA, Azië en ook een land als Frankrijk is dit geheel passend in de opvoedcultuur. En gelukkig maar. Net als kiezen voor een oppas voor een avond of de kinderen naar je (schoon)ouders omdat jullie iets leuks en fijns gaan ondernemen, is dat met vakantie niet anders. Want laat dat nu net hét moment zijn waar je het hele jaar hard voor werkt.

Wie is The Travel Nanny?

Mijn naam is Liset Verberne (37) en ik ben een ervaren oppas die met veel enthousiasme al meer dan 20 jaar op verschillende manieren op kinderen past. Wanneer er kinderen in mijn buurt zijn gaat mijn aandacht altijd eerst uit naar hen. Waar ter wereld ik ook ben. Ik heb ervaring met kinderen in alle leeftijden en met allerlei gebruiksaanwijzingen. Daarnaast heb ik ook als (zomer) au pair gewerkt. Ik wil kinderen en ouders een onvergetelijke vakantie bieden en met The Travel Nanny komen mijn kwaliteiten, ervaringen en die ambitie mooi samen.

Klinkt dit je als (vakantie)muziek in de oren? Hoe gaan we dit regelen?

Elk gezin heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren wanneer zij op vakantie gaat. Voor mij is het heel belangrijk om uitgebreid en persoonlijk kennis te maken. Met jullie, maar vooral ook met de kinderen. Zij moeten zich op hun gemak voelen met mij als vakantieoppas. Lees meer over mijn werkwijze of neem vrijblijvend contact met me op om meer te weten te komen!

The Travel Nanny in het kort:

 • 23 jaar ervaring
 • Ervaring met pasgeboren baby’s, kleine kinderen en kinderen met het syndroom van Down
 • Discreet
 • Enthousiast en veel lachen!
 • Flexibel, zorgzaam en zelfstandig
 • Initiatiefrijk en denkt mee
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • In het bezit van EHBO aan kinderen en baby’s (Rode Kruis)
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Zowel tijdens als buiten schoolvakanties beschikbaar
 • Geen bemiddelingskosten