Verschillende oppasdiensten voor verschillende gelegenheden

Er zijn veel verschillende soorten reizen en redenen die het logisch maken om te kiezen voor een travel nanny. Wat voor soort oppas je nodig hebt is altijd maatwerk. Ik ben flexibel en afhankelijk van de behoefte is er veel bespreekbaar. Als travel nanny bied ik onderstaande oppasdiensten aan:

Als travel nanny mee op vakantie (oppas op vakantie)

Tijdens een vakantie kom je pas echt tot rust als je ook echte momenten voor jezelf hebt en even niet bezig hoeft te zijn met de kids. Als vakantieoppas ben ik je steun en toeverlaat voor de kinderen. Ik onderneem activiteiten, neem verzorgende taken over, pas op als de kinderen slapen en jullie uiteten zijn en/of ik breng, haal en vang ze op tijdens de wintersport. In een uitgebreid intakegesprek bespreken we je wensen en wat je van mij als travel nanny kunt verwachten.

MEER INFORMATIE

Nanny aan huis tijdens zakenreizen/eigen vakanties (oppas aan huis)

Heb je een baan waarvoor je veel moet reizen? Of wil je (eindelijk) weer eens met z’n tweeën op pad?

Een oppas regelen kan een behoorlijke uitdaging zijn. De opvang is vaak alleen overdag beschikbaar en grootouders maar een aantal nachten. Met een oppas aan huis zijn al die uitdagingen ineens kansen om vrijheid te creëren. Ik bied de mogelijkheid om voor een bepaalde periode als tijdelijke nanny aan de slag te gaan. Ik verblijf tijdelijk in jullie huis en ben er gedurende deze periode voor de kinderen. Ik neem de dagelijkse verzorging en opvang van de kinderen volledig over. In een uitgebreid intakegesprek bespreken we je wensen en wat ik daarin voor je kan betekenen.

MEER INFORMATIE

Vijf jonge kinderen die op een bank staan en zitten met ballonnen en feesthoedjes op. Ze lijken het naar hun zin te hebben. De ouders maken gebruik van één van de oppasdiensten van The Travel Nanny, wat een feestje!

Wil je meer weten?

Denk je nu: ja dit zoek ik, maar hoe regel ik dit? Neem vrijblijvend contact met mij op en bekijk mijn werkwijze. Ik maak graag kennis en vertel je meer over de mogelijkheden.

Klinkt dit goed maar heb jij een andere oppas op vakantie-behoefte? Ik ben flexibel en sta altijd open voor andere ideeën. Alles is mogelijk in overleg. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat we samen kunnen bespreken wat voor travel nanny jij nodig hebt!