Verschillende oppas diensten voor verschillende gelegenheden

Er zijn veel verschillende soorten reizen en redenen die het logisch maken om te kiezen voor een travel nanny. Wat voor oppas je nodig hebt, is altijd maatwerk, maar geen zorgen, ik ben zo flexibel als een yogaleraar. Of je nu een relaxte strandvakantie plant of een avontuurlijke jungletocht, ik ben erbij! Hier zijn de oppas diensten die ik als travel nanny aanbied:

Oppas op vakantie: als travel nanny mee op vakantie

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk volledig ontspannen en genieten van wat broodnodige ‘me-time’ zonder je continu zorgen te maken over de kids. Als jouw vakantieoppas ben ik je reddende engel in deze missie. Ik zorg voor leuke activiteiten, neem alle verzorgende taken over en blijf bij de kinderen terwijl jullie heerlijk uiteten gaan. Of het nu gaat om oppassen tijdens het slapen of het brengen en halen van skiles tijdens de wintersport, ik sta voor je klaar! Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we al je wensen en wat je van mij als travel nanny kunt verwachten. Laten we er samen een onvergetelijke vakantie van maken!

oppas diensten

Nanny aan huis tijdens zakenreizen/eigen vakanties (oppas aan huis)

Heb je een baan waarbij je de wereld over moet vliegen? Of wil je eindelijk weer eens met z’n tweeën op avontuur?

Een oppas regelen kan soms aanvoelen als een potje Tetris op expert-niveau. De opvang is vaak alleen overdag open en grootouders zijn maar beperkt inzetbaar. Maar wat als al die uitdagingen ineens kansen voor vrijheid worden? Met een oppas aan huis verandert alles! Ik bied de oplossing door als tijdelijke nanny bij jullie in te trekken. Gedurende deze periode zorg ik voor de kinderen alsof ze mijn eigen zijn.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we al jullie wensen en hoe ik jullie droomvakantie of werkreis mogelijk kan maken. Dus, waar wacht je nog op? Tijd om je koffers te pakken en je zorgen achter te laten!

Vijf jonge kinderen die op een bank staan en zitten met ballonnen en feesthoedjes op. Ze lijken het naar hun zin te hebben. De ouders maken gebruik van één van de oppasdiensten van The Travel Nanny, wat een feestje!

Wil je meer weten?

Droom je nu al van een zorgeloze vakantie met een travel nanny? Heb je mijn werkwijze en de veelgestelde vragen gelezen, maar is nog niet alles duidelijk voor je? Neem gerust (vrijblijvend) contact met me op! Ik kijk ernaar uit om kennis te maken en je alles te vertellen over de mogelijkheden.

Heb je andere wensen voor een oppas op vakantie? Geen probleem! Ik ben flexibel en sta altijd open voor nieuwe ideeën. Alles is mogelijk in overleg. Neem vrijblijvend contact met me op, zodat we samen jouw ideale travel nanny kunnen bespreken!