Hi, ik ben Liset!

Al van kinds af aan kwam mijn zorgzame kant naar voren. Van het zorgen voor mijn poppen tot aan het spelen met de kleuters op de basisschool. Met een moeder die jarenlang in de kinderopvang werkte, is het mij met de paplepel ingegoten.

Wanneer er kinderen in mijn buurt zijn gaat mijn aandacht altijd eerst uit naar hen. Waar ter wereld ik ook ben. Een opleiding in de zorg heb ik nooit gedaan. Wel heb ik inmiddels twintig jaar ervaring met kinderen in alle leeftijden. Daarnaast ben ik zes weken zomer au pair geweest bij een Engels gezin en negen weken bij een Italiaans gezin.

Naast mijn liefde voor kids, heb ik ook een passie voor fotografie en reizen. Wat is er nou leuker dan deze drie te combineren?


DienstenDe ervaring van anderen


Anneke & Sven

Al vele jaren is Liset onze vaste oppas. Zij is een rots in de branding, zowel voor ons als ouders als voor onze kinderen. Liset is flexibel en betrouwbaar. Ze kan goed aansluiten bij onze (geheel) verschillende kinderen en weet met haar vrolijke en levendige houding hun een gezellige tijd te bezorgen. Onze dochter met downsyndroom is ook altijd blij om Liset te zien. Ze weet Nina op een speelse manier uit te dagen. Haar geduldige en actieve omgang met Nina maakt voor haar spelen met Liset tot een feestje.

Marco & Valerie

Liset is voor ons de droomoppas. Ze heeft veel ervaring, is heel actief en neemt Noah mee op leuke uitstapjes. Ze ontzorgt ons echt, is flexibel en Noah is dol op haar. Ze tovert niet alleen een lach op zijn gezicht, maar ook op die van ons.

Person Name

Job Position

A little description about this person will show up here.