Veelgestelde vragen

Welke kosten komen er nog meer kijken bij het boeken van een travel nanny?

– Reiskosten naar de bestemming en weer terug. Denk aan de kosten voor een trein- of vliegticket.
– Reiskosten naar jullie huis en weer terug. Dit geldt alleen voor de geboekte periode en niet voor het vrijblijvende intakegesprek.
– Accommodatie. Bij een 24-uurs tarief kan het slapen in dezelfde kamer als het kind/de kinderen volstaan. In alle andere gevallen is een privékamer of een aparte accommodatie een vereiste. Ook een nanny heeft privacy en een goede nachtrust nodig om het je kroost (en dus jou) zo aangenaam mogelijk te maken.
– Eten en drinken gedurende de hele periode. Dat betekent niet dat ik altijd met jullie samen moet eten. Uiteraard eet ik wel samen met de kinderen wanneer ik de zorg over ze heb. Je kunt er ook voor kiezen om eetgeld te geven.

Hebben we nog wel privacy als we een nanny meenemen op vakantie?

Absoluut! Ik ondersteun alleen op de afgesproken momenten. Zodra ik niet meer nodig ben trek ik mijn eigen plan. Bovendien kan ik me, net zoals een kameleon, goed aan de omgeving aanpassen en houd ik me zoveel mogelijk op de achtergrond. Mijn focus ligt op de kinderen en het ondersteunen van de zorg voor de kinderen.

Hoeveel vrije dagen heeft een travel nanny?

Dat verschilt per land en per nanny. In Amerika hebben gezinnen het liefst 24/7 een nanny rondlopen in huis. Normaliter reken ik twee dagen per week vrij. Dit hoeven geen aaneengesloten dagen te zijn. Daarnaast vallen reisdagen onder de geboekte uren.

Extra uren bijboeken tijdens de vakantie

Wil je toch meer uren bijboeken tijdens de vakantie dan kan dit worden overeengekomen tegen een tarief van €18 per uur. Deze betaling dient direct te worden voldaan.

Wat is het verschil tussen een au pair en een nanny?

Binnenkort te lezen in een blog!

the-travel-nanny-vakantieoppas-oppas-op-reis-gezinsvakantie

Andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met me op en stel ‘m!