The Travel Nanny
4.7
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Valerie HerbertValerie Herbert
19:39 28 Oct 22
Liset is voor ons de droomoppas. Ze heeft veel ervaring, ontzorgt ons, is flexibel en de kinderen zijn dol op haar. Tijdens een weekje aan de Belgische kust konden wij overdag werken terwijl zij op pad ging met de kinderen. Naar het strand, naar de speeltuin, fietsen door de duinen en natuurlijk een ijsje eten als beloning. Elke dag was daardoor heel gevarieerd en de kinderen hebben zich geen moment verveeld.
laura seeberlaura seeber
17:39 28 Sep 22
Hele lieve betrouwbare oppas. Onderneemt veel leuke dingen met de kinderen en speelt met ze vanuit hun belevingswereld. Dikke pret maar ook duidelijke regels wanneer nodig.
Anneke BeuvingAnneke Beuving
14:13 28 Sep 22
Al vele jaren is Liset onze vaste oppas. Zij is een rots in de branding, zowel voor ons als ouders als voor onze kinderen. Liset is flexibel en betrouwbaar. Ze kan goed aansluiten bij onze (geheel) verschillende kinderen en weet met haar vrolijke en levendige houding hun een gezellige tijd te bezorgen. Onze dochter met downsyndroom is ook altijd blij om Liset te zien. Ze weet Nina op een speelse manier uit te dagen. Haar geduldige en actieve omgang met Nina maakt voor haar spelen met Liset tot een feestje.
Erik HettingaErik Hettinga
16:38 24 Aug 22
Ik ging op zakenreis als alleenstaande ouder en ik wilde graag mijn kinderen in de buurt hebben dus zocht ik zocht een vakantieoppas. Zo kwam ik uit bij The Travel Nanny. Ook handig als ik nog een avondje wilde borrelen met collega's was Liset erg flexibel maar bovenal erg leuk en creatief met de kinderen. Ik beveel haar van harte aan
Vivian HeijnenVivian Heijnen
09:21 10 Aug 22
Liset heeft ruim 7 jaar (2009-2016) op onze 3 kinderen gepast. We konden makkelijk een beroep op haar doen: ze was flexibel, communicatief en voegde zich in de dynamiek van ons gezin. Ze pikte dingen snel op en had oog voor wat er speelde rond de kinderen. Ze zorgde voor een relaxte sfeer in huis en maakte op een ontspannen manier contact met de kinderen. Kortom: een fijne oppas die we zeker aanraden!
js_loader