• Avatar Joost
  We hadden op korte termijn een travel nanny nodig, en vanaf het eerste telefoontje en online kennismakingsgesprek was er een goede klik met Liset. Een paar dagen na het contact was Liset al in Oostenrijk waar ze ons 4 weken heeft ondersteund met oppassen op onze dochter.
  Liset is erg ondernemend, flexibel en betrouwbaar. Onze dochter heeft een fantastische tijd met haar gehad en was erg gek op Liset.
  Voor iedereen die een travel nanny zoekt zouden we Liset zeker aanraden!
  ★★★★★ een week geleden
 • Avatar Anna Mathews
  Het meest verbazingwekkende dat een oppas uw kind kan schenken, is een glimlach en gezelschap.Met Liset hadden we er genoeg van.We zijn altijd blij geweest dat we voor haar hebben gekozen.Het is een absoluut sterk karakter als het gaat om het omgaan met kinderen op reis/speeltuin/restaurant. Ze geeft krachtige steun als een goede metgezel en als volwassene die de volledige verantwoordelijkheid kan nemen en uw kind een goed humeur kan geven als het gaat om het omgaan met chagrijnigheid en verveling.Uw kind … More zal zich bij haar nooit vervelen. Ook Liset gaat er helemaal in op en geeft 100% en geniet ervan.Het was altijd een goed idee om Liset mee te nemen op een korte of lange reis, omdat we ons veilig voelden omdat onze baby elk moment werd vermaakt en geliefd als we konden uitrusten met een glas wijn in een restaurant of een wandeling konden maken zonder Miro overal mee naartoe te nemen.Ze heeft zoveel avonden gered waarop we haar steun nodig hadden en onze baby, in welke stemming hij ook was, genoot altijd van een verhaaltje of een liedje en dansje met Liset. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen als metgezel tijdens een gezinsuitje.
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Valerie Herbert
  Liset is voor ons de droomoppas. Ze heeft veel ervaring, ontzorgt ons, is flexibel en de kinderen zijn dol op haar. Tijdens een weekje aan de Belgische kust konden wij overdag werken terwijl zij op pad ging met de kinderen. Naar het strand, naar de speeltuin, fietsen door de duinen en natuurlijk een ijsje eten als beloning. Elke dag was daardoor heel gevarieerd en de kinderen hebben zich geen moment verveeld.
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar laura seeber
  Hele lieve betrouwbare oppas. Onderneemt veel leuke dingen met de kinderen en speelt met ze vanuit hun belevingswereld. Dikke pret maar ook duidelijke regels wanneer nodig.
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Anneke Beuving
  Al vele jaren is Liset onze vaste oppas. Zij is een rots in de branding, zowel voor ons als ouders als voor onze kinderen. Liset is flexibel en betrouwbaar. Ze kan goed aansluiten bij onze (geheel) verschillende kinderen en weet met haar vrolijke en levendige houding hun een gezellige tijd te bezorgen. Onze dochter met downsyndroom is ook altijd blij om Liset te zien. Ze weet Nina op een speelse manier uit te dagen. Haar geduldige en actieve omgang met Nina maakt voor haar spelen met Liset tot een feestje. … More
  ★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Vivian Heijnen
  Liset heeft ruim 7 jaar (2009-2016) op onze 3 kinderen gepast. We konden makkelijk een beroep op haar doen: ze was flexibel, communicatief en voegde zich in de dynamiek van ons gezin. Ze pikte dingen snel op en had oog voor wat er speelde rond de kinderen. Ze zorgde voor een relaxte sfeer in huis en maakte op een ontspannen manier contact met de kinderen. Kortom: een fijne oppas die we zeker aanraden!
  ★★★★ een jaar geleden