Influencer Marketing

Influencer Marketing: een wereld waar ‘micro’ groot kan zijn. Als travel influencer met meer dan 12.000 volgers, sta ik klaar om jouw bestemming, hotel, merk of product in de schijnwerpers te zetten!

De micro-influencer

Waarom micro-influencers zo effectief zijn? Onderstaande punten leggen uit waarom.

+ Kwaliteit boven kwantiteit

Het hebben van veel volgers betekent niet automatisch dat de foto’s van hoge kwaliteit zijn. Wat voor mij echt telt, is het fotografische aspect. Als perfectionist streef ik naar resultaten die niet alleen nu, maar ook op de langere termijn nog doorwerken.

+ Authenticiteit

Micro-influencers staan bekend om hun passie en diepgaande kennis van specifieke onderwerpen. Zelf blijf ik trouw aan mijn authenticiteit door alleen samen te werken met producten en merken waar ik volledig achter sta. Deze oprechte betrokkenheid zorgt ervoor dat mijn aanbevelingen als micro-influencer met veel meer vertrouwen worden ontvangen.

+ Het bereiken van een specifieke doelgroep

Volgers van macro-influencers komen vaak uit allerlei hoeken en hebben uiteenlopende interesses. Maar de volgers van micro-influencers, zoals ik, zijn echt gepassioneerd en betrokken bij een specifiek onderwerp. Dus als je reizigers en moderne architectuurliefhebbers wilt bereiken die net zo enthousiast zijn als ik, ben je bij mij aan het juiste adres!

+Echte engagement met de doelgroep

Door bovengenoemde voordelen ontstaat het logische gevolg dat mijn blogs en social media posts meer betrokkenheid genereren.

Bovendien zijn micro-influencers, zoals ik, vaak veel behulpzamer en actiever in het reageren op vragen en opmerkingen van hun volgers. Ik houd ervan om in contact te staan met mijn volgers, omdat ik alleen merken en producten promoot waar ik zelf helemaal weg van ben. Dit zorgt voor een levendige interactie en nog meer engagement rondom jouw bestemming, merk of product.

Kwaliteit en betrokkenheid voorop

Kortom, wil je je merk op de kaart zetten met kwaliteit en echte betrokkenheid? Neem contact met me op en laten we snel brainstormen over jouw perfecte influencer-campagne!

influencer
Foto: Plann