OVER THE TRAVEL INFLUENCER

 

Ja, "The Travel Influencer" gebruik ik natuurlijk met een dikke, vette knipoog. Het paste gewoon mooi in het rijtje van Photographer, Blogger en Nanny, c'est ça. Dat ik mezelf liever een fotograaf en geen influencer noem, neemt niet weg dat ik me wél met Influencer Marketing bezighoud.

Dat begon voor mij in 2008 met promotiewerk bij Auxilium Promotie & Advies. Destijds nog offline, er bestond tenslotte nog geen sociale media. Als visitekaartje van allerlei merken stond ik op verschillende locaties door het hele land. Ik pakte niet zomaar alles aan. Toen al nam ik alleen opdrachten aan wanneer ik voor de volle 100% achter een product of merk stond. Zo liet ik bijvoorbeeld de sales kant achterwege. Ik ben niet het type dat een product of merk de hemel in kan prijzen wanneer ik dat niet oprecht voel.

OVERZICHT


+ Reis- en dronefotograaf
+ Reisblogger
+ Woonachtig in Utrecht, NL
+ Wereldwijd beschikbaar voor opdrachten
+ Gecertificeerde dronepiloot (A1/A2/A3)

DIENSTEN


+ Professionele foto's & video's (s.a. mediabank)
+ Persreizen
+ Gesponsorde blogberichten | freelance schrijven
+ Organiseren & hosten van evenementen (vb. Instameets)
+ Beoordelingen
+ Merkambassadeurschap | Promotie
+ Giveaways
Wil je gebruik maken van mijn diensten, ben je op zoek naar een samenwerking voor social media of heb je een leuk project waarbij je mijn hulp kan gebruiken? Stuur dan een mail naar info@lisetverberne.nl of vul het contactforumlier in en laten we kennis maken!