Sandra Dijkers

War Child

Liset heeft heel goed de sfeer kunnen vastleggen van een evenement voor onze friends. En de spoedvraag om de foto’s ook nog even in een collage te vatten was voor haar geen probleem met een mooie bedankkaart als eindresultaat. Dankjewel Liset!

Geert & Jacqueline

Torre Nova Resort

We hebben Liset leren kennen tijdens een blogreis naar onze vakantieaccommodatie Torre Nova Resort. We hebben haar een inkijkje gegeven in het ándere gezicht van Catalonië, buiten de mainstream toeristische bestemmingen. Liset denkt mee, neemt initiatief en toont interesse in de cultuur en historie van onze regio en weet dat op een aansprekende manier in foto’s vast te leggen. De foto’s zijn gedeeld op haar Instagram account en we zijn een mooie fotoserie rijker van alle hoogtepunten voor onze gasten! Bedankt voor je bijdrage aan het positioneren van onze regio en Torre Nova Resort!

Patricia van der Horst

War Child

Liset heeft voor ons een prachtige reportage gemaakt van de trainingsdag bij War Child. De foto’s geven een perfecte weerslag neer van de dag. Liset, bedankt voor je prachtige foto’s en je enthousiaste deelname aan de dag!

Judith Bouwman

War Child

Tijdens de clubdag van de War Child Kidsclub heeft Liset gefotografeerd voor ons. Ze wist de interactie tussen de kinderen op zo’n actieve dag goed naar voren te brengen. Verder is ze erg flexibel en toegankelijk. Ze doet helemaal haar ding en weet de details op te zoeken. We zijn erg blij met Liset als fotograaf.