Liset Verberne, that's me! Ik ben in 1985 geboren in Utrecht en woon daar nog steeds met plezier.

Je kunt mij onder andere benaderen wanneer je:

foto's nodig hebt voor je reisorganisatie
een reisjournalist bent die een fotograaf zoekt
op zoek bent naar een vakantiefotograaf
een reisgenoot zoekt voor een fotografiereis
een oppas zoekt voor op reis (reisoppas)

Achtergrond

Ik ben opgeleid voor Facilitair Leidinggevende, maar momenteel doe ik alleen vrijwilligerswerk bij War Child Holland en wil ik me op mijn fotografie gaan richten. Terwijl ik me had aangemeld als vrijwilliger op evenementen heb ik in de korte periode dat ik voor War Child werk al tijdens drie evenementen foto's mogen maken. Dit resulteerde in blije gezichten èn een publicatie van twee van mijn foto's in de nationale kinderkrant 'Kidsweek'.

In 2011 heb ik bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) de basiscursus Digitale Fotografie gevolgd. Tijdens deze cursus kwam ik erachter dat ik het erg leuk vond om met fotografie bezig te zijn. Het zorgde voor een bepaalde ontspanning, het smaakte naar meer. Zo besloot ik in 2012 de jaaropleiding Fotografie te gaan doen, ook bij het UCK. Een jaar lang was ik dagelijks met fotografie bezig. Fotografie werd mijn passie.

Naast fotografie vind ik het heerlijk om te reizen. Andere culturen ontdekken, het ontmoeten van nieuwe mensen, genieten van wat de natuur wereldwijd te bieden heeft, even weg zijn van de dagelijkse sleur. Het liefst nog met een zonnetje en wat warmte erbij.

kleine Liset Zoals je kunt zien heb ik zelfs nog met een analoge camera gewerkt ;)